vesti

Published on August 14th, 2023 | by admin

Počele pripreme KK Pirot za sezonu 2023/2024

U ponedeljak, 14. avgusta 2022.g. u 18,30 časova u hali Kej košarkaši Pirota su počeli pripreme za takmičarsku sezonu 2023/2024 u Drugoj muškoj ligi Srbije.

Prvu prozivku u prisustvu predsednika Kluba Bojana Ranđelovića i nakon njegovog obraćanja obavio je novi-stari trener Marko Spasić, zajedno sa novim pomoćnim trenerom Ivicom Lakićevićem i istim stručnim štabom iz prethodne sezone. Prvom treningu prisustvovao je se skoro kompletan sastav gotovo u potpunosti sačinjen od domaćih igrača kojem će se u narednom periodu pridružiti još jedan igrač na centarskoj poziciji i dva trenutno otsutna igrača mlađih kategorija.

Trenažni proces za narednu sezonu su otpočeli: Dušan Filipović, Nikola Đonlić, Miloš Vukićević, Borko Đorđević, Vladimir Stefanović, Dimitrije Đorđević, Uglješa Radulović, Vuk Vasić, Mateo Kovačević, Pavle Pančić, Aleksa Đorđević, Andrija Kostić, Marko Manić, Vuk Ignjatović i Vid Đorđević.

Prvenstvo Druge lige Srbije počeće najverovatnije 30. septembra 2023.g. a plan prijateljskih utakmica objaviće se krajem avgusta.

Želimo svu sreću novoj ekipi, verujemo respektabilnoj i vrlo kompetativnoj za najviši plasman u Drugoj ligi Srbije, koja će se u sezoni koja sledi igrati po starom sistemu kao jedinstvena liga, ali ovoga puta u konkurenciji 16 ekipa sa 30 takmičarskih kola.


About the AuthorBack to Top ↑