vesti

Published on August 18th, 2022 | by admin

0

Počele pripreme KK Pirot za sezonu 2022/2023

U sredu, 17. avgusta 2022.g. u 18 časova u hali Kej košarkaši Pirota su počeli pripreme za takmičarsku sezonu 2022/2023 u Drugoj muškoj ligi Srbije.

Prvu prozivku obavio je trener Zoran Milovanović sa kojim je nastavljena saradnja i za narednu sezonu. On je, zajedno sa istim stručnim štabom iz prethodne sezone, na prvom treningu okupio deo ekipe kojoj će se u narednom periodu priključiti još par igrača iz mlađih kategorija i pojačanja, verujemo kadra da svojim kvalitetom značajno doprinesu da KK Pirot bude kompetativna ekipa u ligi kao i prethodne sezone. Konačan satav ekipe trener Milovanović će objaviti nakon prelaznog roka početkom septembra nakon čega će nova uprava postaviti ciljeve za novu takmičarsku sezonu.

Trenažni proces za narednu sezonu su otpočeli: Dušan Filipović, Nikola Đonlić, Miloš Vukićević, Strahinja Stanković, Vuk Vasić, Pavle Stepanović i Pavle Pančić uz Luku Vasića i Dimitrija Đorđevića, koji će sa ekipom trenirati izvesno vreme.

Prvenstvo Druge lige Srbije počeće najverovatnije 8. oktobra 2022.g. a plan prijateljskih utakmica objaviće se krajem avgusta.

I ovom prilikom potsećamo da će se odložena redovna sednica skupštine kluba, na kojoj će se imenovati novi saziv Upravnog odbora uz imenovanje novog predsednika Kluba, održati u novom terminu, u ČETVRTAK, 25. avgusta 2022.g. od 19 časova u amfiteatru Tehničke škole u Pirotu.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑