vesti

Published on October 28th, 2021 | by admin

0

Bogdan Petrović novo pojačanje u vanrednom prelaznom

Nakon odlaska dva igrača u oktobru KK Pirot se u Vanrednom prelaznom roku pojačao Bogdanom Petrovićem, plejmejkerom iz kraljevačke Sloge.

Pošto je pirotska ekipa sredinom oktobra ostala bez dva igrača na spoljnim pozicijama, klub je brzo reagovao dovođenjem adekvatnog pojačanja za definisanje rostera ekipe do kraja u skladu sa zamislima stručnog štaba, odnosno trenera Zorana Milovanovića. Tako će dovođenjem mladog pleja Bogdana Petrovića (2001.g.-195cm), drugog pojačanja u Vanrednom prelaznom roku, KK Pirot nesumnjivo značajno dobiti na energiji, brzini i talentu ekipe izvanrednog potencijala.

Bogdan Petrović je potekao u kraljevačkom Play-u, igrao u mlađim kategorijama kraljevačkih Kingsa, Poleta i Sloge, da bi prve seniorske utakmice odigrao u beogradskom Dinamiku. Posle dve sezone prešao je u čačanski Borac, prošle sezone se vratio u Slogu iz koje je sada prešao u KK Pirot.

KK Pirot očekuje da Petrović debituje u 5. kolu protiv beogradskog Žitko Basketa na domaćem terenu (subota, 30. oktobra 2021.g. od 18 h, hala Kej u Pirotu).

Bogdane, dobrodošao u Pirot!

16 Petrović Bogdan

Datum rođenja: 12. mart 2001. (Kraljevo) 193cm

Igračka karijera: mlađe kategorije: Play, Kings, Polet, Sloga Kraljevo
Dynamic Beograd (2017-2019)
Borac Čačak (2019-2020)
Sloga Kraljevo (2020-2021)


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑