Izveštaj

Published on September 26th, 2021 | by admin

0

Pirot poražen na poslednjoj prijateljskoj utakmici od Zdravlja u Pirotu

Pirot je u subotu, 25.09.2021. od 13 časova na domaćem terenu odigrao poslednju prijateljsku utakmicu pre početka nove takmičarske sezone na kojoj je poražen od leskovačkog Zdravlja rezultatom 73:65.

Prva neefikasna četvrtina zasluženo je pripala pirotskoj ekipi, koja je dobrom kontrolom igre u drugom kvartalu dosegla dvocifreni višak sa kojim je otišla na odmor. Ipak, nova prvoligaška ekipa iz Leskovca je već početkom treće četvrtine anulirala zaostatak da bi u izjednačenoj igri u nastavku utakmice odigravši bolju završnicu došla do zaslužene pobede.

Utakmica je odigrana intenzitetom kojim se oba rivala sigurno neće predstaviti na otvaranju sezone narednog vikenda. Treneri su očigledno bili oprezni, nekih igrača nije bilo na terenu a utakmica je bila, pogotovo u odbranama, taman takva da posluži svrsi poslednje provere pred početak takmičenja.

Prijateljaka utakmica, br.7, četvrtak, 25.09.2021. Sportska hala Kej


KK”PIROT” : KK”ZDRAVLJE” 65:73 (12:09 23:16 12:24 18:24)


Pirot: Nikola Đonlić 7, Vladimir Vranić 12, Vladimir Stefanović 1, Dušan Filipović 10, Strahinja Stanković 8, Đorđe Đorđević, Pavle Stepanović 3, Miloš Vukićević 7, Lazar Dimovski 5, Ognjen Ignjatović, Nikola Gašić 12. Tr. Zoran Milovanović

Zdravlje: Cekić, Stojković 4, Jović 6, Čakarević 8, Petrović 12, Đorđević 14, Radivojević, Stamenković 9, Spajić, Jovanović 6, Vujasinović 2, Blackwel 12. Tr. Lazar Spasić

Sudije: Dušan Stamenković, Bogdan Petković.

Prvenstvo Druge lige Srbije počinje 2. oktobra 2021.g. a Pirot u prvom kolu gostuje ekipi Čačka 94.

Napomenimo na kraju da je pre prijateljske utakmice sa Zdravljem, od 11 časova na Trg pirotskih ratnika KK Pirot organizovao svojevrsno druženje prvotimaca sa najmlađim igračima našeg kluba ali i svim zainteresovanim dečacima koji vole košarku i koji su tom prilikom dobili flajere i pozvani da narednih dana dođu na trening škole košarke, priključe se odgovarajućoj grupi i treniraju a kasnije se, ako žele, upišu i postanu članovi Košarkaškog kluba “Pirot”.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑