vesti

Published on August 18th, 2021 | by admin

Počele pripreme KK Pirot za sezonu 2020/2021

U utorak, 17. avgusta 2021.g. u 19 časova u sali OŠ”Sveti Sava” košarkaši  “Pirota” su počeli pripreme za takmičarsku sezonu 2021/2022 u Drugoj muškoj ligi Srbije.

Uoči prvog treninga KK Pirot je na Konferenciji za medije predstavio novog trenera, kraljevčanina Zorana Milovanovića (1962.g.), nekadašnjeg igrača Sloge, Mašinca i brojnih domaćih i inostranih klubova, kao i trenera Sloge, kragujevačkog Radničkog i još nekolicine srpskih klubova nacionalnih rangova.

Prvu prozivku u prisustvu predsednika Dušana Dimitrijevića, dela uprave Kluba i pirotskih medija obavio je novi trener Zoran Milovanović sa svojim saradnicima. Na prvom treningu znatno podmlađene ekipe bilo je 13 igrača kojima će se u narednom periodu priključiti pojačanja, verujemo kadra da svojim kvalitetom značajno doprinesu da KK Pirot bude respektabilna i kompetativna ekipa u ligi. Konačan satav ekipe trener Milovanović će objaviti nakon prelaznog roka početkom septembra nakon čega će uprava postaviti ciljeve za novu takmičarsku sezonu.

Trenažni proces za narednu sezonu su otpočeli: Dušan Filipović, Nikola Đonlić, Martin Matović, Vladimir Stefanović, Strahinja Stanković, Nikola Gašić, Ognjen Ignjatović, Aleksa Ristić, Filip Ćirić, Mladen Ristić, Andrija Kostić, Marko Manić i Dimitrije Đorđević koji će sa ekipom trenirati do kraja nedelje.

Prvenstvo Druge lige Srbije počeće najverovatnije 2. oktobra 2021.g. a plan prijateljskih utakmica objaviće se krajem avgusta, u zavisnosti od epidemiološke situacije i mogućnostima organizovanja pripremnih utakmica i turnira, o čemu će KK Pirot blagovremeno obavestiti simpatizere kluba i medije.


About the AuthorBack to Top ↑