vesti

Published on March 26th, 2021 | by admin

U 28. kolu KLS Pirot dočekuje aleksinački Napredak

U 26. kolu KLS u subotu, 27. marta 2021.g. Pirot dočekuje aleksinački Napredak. Utakmica se igra od 18 časova u sportskoj hali Kej bez prisustva publike.

Dva stara rivala, u ovoj sezoni jedini reprezenti juga i istoka Srbije u KLS, podeliće novi megdan, ovoga puta u Pirotu. U Aleksincu je domaća ekipa bila ubedljivo bolja, što na narednom svojevrsnom derbiju juga ne mora ništa da znači jer su sve utakmice ova dva rivala uvek bile priče za sebe, a to pogotovo važi za ovu novu jer će ekipe nastupiti u dosta izmenjenom sastavu, pogotovo gosti na čelu sa novim trenerom Dušanom Jelićem i pojačani dvojicom Amera sa velikim uticajem na igru i izgled svoje ekipe.

Pred ovu utakmicu Aleksinčani imaju znatno povoljniju situaciju su jer su gotovo obezbedili opstanak, imaju četiri pobede više od Pirota i još četiri utakmice do kraja. Na drugoj strani je pirotskoj ekipi svaka naredna utakmica kvalifikaciona a pobeda imperativ u situaciji kada joj je do kraja lige ostalo još pet utakmica, od koji će se čak četiri odigrati na domaćem terenu.

Sve rečeno garantuje jednu izvanrednu takmičarsku utakmicu na kojoj ekipa trenera Filipa Soceka mora da pokaže svoje najbolje izdanje. Kad će ako ne sada!

Ljubitelji košarke i navijači oba kluba moći će utakmicu da pogledaju u direktnom prenosu na TV Pirot, ali i LIVE STREAM prenosu na linku koji će biti postavljen na klupskim sajtovima oba rivala kao i portalu “sportuživo.tv”.


About the AuthorBack to Top ↑