vesti

Published on February 4th, 2021 | by admin

0

Nakon pet sezona Pirot dočekuje Dunav iz Starih Banovaca

U petak, 5. februara 2021.g. u 20. kolu KLS Pirot dočekuje Dunav iz Starih Banovaca. Utakmica se igra od 18 časova u sportskoj hali Kej.

Nakon sezone 2015/2016 kada se ekipa iz Starih Banovaca nakon svoje prve sezone u Drugoj ligi ekspresno domogla Prve lige Srbije i tamo ustalila sve do danas, Pirot će ponovo dočekati rivala sa kojom se u svojoj istoriji tri puta sastajao i sva tri puta bio poražen, računajući i utakmicu u Pirotu u Drugoj ligi i poraza nakon produžetka.

Kuriozitet svih utakmica između Pirota i Dunava je što su u sastavima obeju ekipa ponovo članovi čuvene basketaške ekipe Zemuna, ovenčani i titulom svetskih prvaka u basketu 3×3. Naravno, boje Dunava braniće Vuković i možda Dragović, dok će boje Pirota zastupati Lazar Rašić.

Oba rivala će na ovoj utakmici ipak nastupiti u dosta izmenjenim sastavima, čak i u odnosu na utakmicu 5. kola iz tekuće sezone, jednu od najgore odigranih kada je u pitanju pirotska ekipa, tako da će se u petak uveče u sportskoj hali Kej ipak ispričati neka sasvim nova priča.

Sve rečeno garantuje jednu izvanrednu takmičarsku utakmicu, pogotovo jer je za obe ekipe svaka naredna utakmica krucijalna u borbi za opstankom u ligi. Ljubitelji košarke i navijči oba kluba moći će utakmicu da pogledaju u direktnom prenosu na TV Pirot, ali i LIVE STREAM prenosu na linku koji će biti postavljen na klupskim sajtovima oba rivala kao i portalu “sportuživo.tv”.


About the Author



Comments are closed.

Back to Top ↑