vesti

Published on January 22nd, 2021 | by admin

Pirot gostuje beogradskom Dinamiku u 18. kolu KLS

U subotu, 23. januara 2021. u 18. kolu Košarkaške lige Srbije Pirot gostuje beogradskom Dinamiku. Utakmica se igra u Dynamic areni na Dorćolu od 17 časova.

Pirot nakon sezone 2015/2016 ponovo igra sa Dinamikom u Beogradu, ovoga puta u KLS u kojoj su dorćolci u prethodne četiri sezone za redom bili jedna od najboljih ekipa. Bodovni saldo beogradske ekipe je nakon prvog dela duplo bolji od pirotskog, tako da su ovoga puta favoriti, pogotovo što je njihove redove pojačao Miroslav Pašajlić, igrač koji je protiv Pirota u prvom delu lige, doduše u dresu Metalca, pružio izvanrednu partiju. Dobro selektiranoj mladoj ekipi je trener Miro Alilović dodao nekoliko iskusnih igrača tako da će sa ekipom formiranom po najboljem modelu spoja mladosti i iskustva pokušati da se revanšira Pirotu za poraz iz prvog dela prvenstva.

Ipak, pirotska ekipa nakon dobrog rada u prethodnom periodu i pobede u prethodnom kolu sa puno optimizma i vere dočekuje svaku narednu utakmicu, pa tako i subotnju na Drćolu.

Košarkaški zaljubljenici će i ovu utakmicu moći da isprate u direktnom LIVE STREAM prenosu na linku koji će biti postavljen na klupskim sajtovima oba rivala kao i portalu “sportuživo.tv” i naravno veb-sajtu youtube.


About the AuthorBack to Top ↑