vesti

Published on December 17th, 2020 | by admin

Nakon pet sezona Pirot dočekuje zemunsku Mladost u 14. kolu KLS

U petak, 18. decembra 2020. od 16 časova u hali Kej u 14. kolu Košarkaške lige Srbije Pirot dočekuje zemunsku Mladost. Utakmica se igra bez prisustva publike ali uz direktan TV prenos na kanalu TV ARENA SPORT.

Pirot će ugostiti Mladost nakon pet sezona od kada su Zemunci postali deo prvoligaškog karavana. Ovoga puta ekipa Mladosti, predvođena trenerom Draganom Jakovljevićem, uz KLS igra i ABA 2 ligu i slovi za jednog od favorita takmičenja, samim tim i utakmice u Pirotu. Uostalom, ekipa Mladosti je do sada u KLS zabeležila samo jedan poraz a u svojim redovima ima izuzetno dobro selektirane domaće mlade igrače popunjene izvanrednom četvorkom stranaca, čiji je doprinos krucijalan što se tiče ige i rezultata zemuske ekipe.

Ekipa Pirota, predvođena trenerom Filipom Socekom, poslednja dva kola je odigrala po principu toplo-hladno, pokazavši varljivu formu ali i obećavajući potencijal da se i na utakmici sa favorizovanom ekipom Mladosti pokaže dostojnim rivalom ranga takmičenja, ali i ekipom kadrom da odigra jednu dobru utakmicu kojom može makar da pokuša da iznenadi renomiranog rivala.

Košarkaški zaljubljenici će utakmicu moći da isprate u direktnom prenosu na TV ARENI u petak, 18. decembra 2020. od 16 časova.


About the AuthorBack to Top ↑