vesti

Published on November 13th, 2020 | by admin

Pirot dočekuje Radnički iz Kragujevca u 8. kolu KLS

U subotu, 14. novembra 2020. u stalnom terminu od 19,30 časova u hali Kej u 8. kolu KLS Pirot dočekuje Radnički iz Kragujevca.

Pirot će kao i prethodne sezone ponovo dočekati kragujevački Radnički bez prisustva publike, ovoga puta u Košarkaškoj ligi Srbije, rangu takmičenja u koji su se oba kluba plasirala ove godine. Šteta što će se i ovaj duel starih rivala ponoviti u ovakvom ambijentu i što pirotska publika neće uživo videti duel najiskusnijih centara u ligi, Mladena Pantića i Raška Katića, koji svojim igrama od početka sezone i sopstvenim košarkaškim rejtinzima garantuju izvanrednu košarkašku predstavu, pogotovo jer je u pitanju prvenstvena utakmica rezultatski važna za obe ekipe. Obe ekipe predvode isti treneri iz poslednjih sezona, Marko Spasić i Igor Todorović, koji sa istim brojem pobeda i poraza u Drugoj ligi Srbije dočekuju ovaj duel u KLS. I da ne izostavimo i spoljnu liniju ovih ekipa, verovatno šuterski među najpotentnijim u ligi, pogotovo kada je u pitanju šut za tri poena.

Za Pirot će debitovati Vladimir Đorđević Furi, bek-krilo iz Niša, internacionalac u poslenjim sezonama, koji je došao u klub nakon odlaska centra Borka Đorđevića u Smederevsku Palanku.

Sve pomenuto već u najavi garantuje izuzetnu košarkašku predstavu koja će se, nažalost, odigrati bez prisustva publike, ali na sreću u direktnom prenosu na TV Pirot koji je zahvaljujući dobroj saradnji sa TV Arena Sport obezbedio prenose svih utakmica u Pirotu dok se iste igraju po Covid protokolu.


About the AuthorBack to Top ↑