vesti

Published on October 22nd, 2020 | by admin

0

Pirot gostuje Dunavu iz Starih Banovaca u Staroj Pazovi

Pirot u 5. kolu KLS gostuje Dunavu iz Starih Banovaca. Utakmica će se odigrati u subotu, 24. oktobra 2020. od 20 časova u hali Park u Staroj Pazovi.

Pirot je sa sa Dunavom do sada vojevao samo u sezoni 2015/2016 kada se ekipa iz Starih Banovaca nakon svoje prve sezone u Drugoj ligi ekspresno domogla Prve lige Srbije i tamo ustalila sve do danas. U toj sezoni je Dunav oba puta pobedio pirotsku ekipu, najpre u Pirotu nakon produžetka a potom i u Belegišu, gde su tada igrali svoje prvenstvene utakmice, kada je pobednik rešen u poslednjoj četvrtini. I dan danji obe ekipe u svom sastavu imaju mnoge aktere iz te sezone tako da će, ovoga puta u hali Park u Staroj Pazovi, ponovo koplja ukrstiti dve ekipe koje se dobro poznaju. Kuriozitet i ove, kao i te utakmice od pre pet sezona je što su u sastavima obeju ekipa ponovo podeljeni članovi čuvene basketaške ekipe Zemun, koja godinama beleži izvanredne rezultate na svetskom nivou, čak su ovenčani i titulom svetskih prvaka u basketu 3×3. Na ovoj utakmici će iz tog sastava boje Dunava braniti Vuković i Dragović (nesuđeno pojačanje Pirota za ovu sezonu) dok će boje Pirota zastupati Lazar Rašić.

Pirot u kompletnom sastavu odlazi u Staru Pazovu svakako spreman da osvoji nove bodove a ko će kome čestitati na pobedi videćemo u subotu uveče!

Nažalost, i ova utakmica u Staroj pazovi se igra bez prisustva publike.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑