vesti

Published on October 15th, 2020 | by admin

0

Nakon tri sezone Pirot dočekuje Vojvodinu u 4. kolu KLS

U petak, 16. oktobra 2020. od 18 časova u hali Kej u 4. kolu Košarkaške lige Srbije nakon tri sezone Pirot ponovo dočekuje novosadsku Vojvodinu. Utakmica se igra bez prisustva publike ali uz direktan TV prenos na sportskom kanalu ARENA.

Pirot će ugostiti Vojvodinu nakon tri sezone od povratka novosadske ekipe u prvoligaški karavan. Međusobni skor dva rivala u drugoligaškom vojevanju ostao je nerešen, tako da će se ovom utakmicom priča nastaviti na jednom višem i kvalitetnijem nivou. Vojvodina pod trenerskom palicom Miroslava Mute Nikolića je trenutni lider na tabeli i svakako favorit na predstojećoj utakmici, ali je već nakon tri odigrana kola jasno da je rezultatska neizvesnost obeležila start lige i da će ova sezona biti neizvesnija od prethodnih u svakom smislu.

Ekipa Pirota predvođena trenerom Markom Spasićem je nakon tri odigrana kola pokazala kvalitet i igru dostojnu dosegnutog ranga takmičenja tako da i utakmicu sa prvoplasiranom Vojvodinom uz žal što će se ista odigrati pred praznom halom dočakuje sa puno vere u pobedu.

Košarkaški zaljubljenici će utakmicu moći da isprate u direktnom prenosu na TV Areni u petak, 16. oktobra 2020. od 18 časova.

Nadamo se da će se uskoro tribine košarkaških dvorana makar delimično otvoriti za publiku!


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑