vesti

Published on October 8th, 2020 | by admin

Pirot dočekuje beogradski Dinamik u 3. kolu KLS

U subotu, 10. oktobra 2020. od 19,30 časova u hali Kej u 3. kolu Košarkaške lige Srbije Pirot dočekuje beogradski Dinamik.

Pirot će ugostiti verovatno najmlađi beogradski košarkaški klub, koji se nakon osnivanja 2015.g. meteorskom brzinom vinuo u najviši rang takmičenja, tri sezone igrao ABA 2 ligu a sada sa mladom ekipom, dopunjenom nekolicinom iskusnijih igrača pokušava da se održi na dosegnutom nivou.

Sa Dinamikom je Pirot igrao samo u sezoni 2015/2016 u Drugoj ligi Srbije kada je beogradska ekipa pod vođstvom trenerskog tandema Bojan Kusmuk – Miroslav Muta Nikolić osvojila 1. mesto i plasirala se u KLS. Pirot je u prvom delu te sezone pod vođstvom trenera Mihajla Mitića na domaćem terenu u fantastičnoj atmosferi u hali Kej zasluženo savladao favorizovane goste. Poseban pečat pobedi dali su Nemanja Nenadić, Dušan Filipović i pogotovo borbeni Filip Luković koji se na žalost u poslednjem minutu utakmice teže povredio.

Sada u 3. kolu KLS Dinamik u Pirot dolazi sa dobro selektiranom ekipom predvođenom trenerom Mirom Alilovićem, čiji je rad sa najtalentovanijim igračima nadaleko poznat i priznat. Ekipa Dinamika će pogotovo biti opasan rival osokoljena neverovatno visokom pobedom nad kraljevačkom Slogom u prethodnom kolu sa 40-ak poena razlike!

Prenos ove utakmice obezbeđen je na TV Pirot.

Nadamo se da će se uskoro tribine košarkaških dvorana ipak otvoriti za publiku!


About the AuthorBack to Top ↑