vesti

Published on September 16th, 2019 | by admin

KK”Pirot” učesnik “Porodičnog dana zdravlja i bezbednosti” Tigar Tyres-a

KK”Pirot je sa svojim najmlađim članovima i njihovim trenerima bio učesnik petog po redu “Porodičnog dana zdravlja i bezbednosti” Tigar Tyres-a.

Peti “Porodični dan zdravlja i bezbednosti” pod sloganom “Da je svaki dan zdrav i bezbedan” u organizaciji kompanije Tigar Tyres održan je u subotu, 14.09.2019.g. u hali Kej, okolnim terenima i na pirotskom keju.

Svojevrsno promovisane zdravih stilova života i bezbednosti je u pravim letnjim uslovima okupilo rekordan brioj učesnika, među kojima su mladi košarkaši KK”Pirot”, predvođeni svojim trenerima, bili najbrojniji sportisti pirotskih klubova na ovoj manifestaciji. Naše mlade košarkaške nade su između ostalog promovisale i pirotsku košarku, održavši pred mnogobrojnom publikom nekoliko utakmica 3×3 kao i takmičenje u šutiranju trojki. Aktivno učešće na tim utakmicama uzelo je i nekolicina njihovih roditelja, voditelji manifestacije, čak i poneki direktori Tigar Tyres-a, poput Dejana Mladenovića i Pjotra Sokola. Na kraju je sportski direktor mlađih kategorija KK”Pirot” Milan Tančić najuspešnijima uručio nagrade koje podrazumevaju sezonske karte za utakmice prvog tima u narednoj sezoni i nagradna putovanja sa prvotimcima na jednoj prvenstvenoj utakmici u gostima.

Nadamo se da će naš klub i narednih godina biti stalni učesnik manifestacije kompanije Tigar Tyres.


About the AuthorBack to Top ↑