Pioniri

Published on June 12th, 2019 | by admin

Pionir KK”Pirot” Marko Manić pozvan u razvojno trenažni centar KSS Karataš 2019

Na prestižni razvojno trenažni centar KSS “Karataš 2019″ koji će se održati od 23.06. do 03.07.2019 pozvan je mladi igrač KK”Pirot” Marko Manić, rođen 2006. godine.

U organizatciji KSS a po pozivu stručnog saradnina i koordinatora mlađih muških selekcija KSS Gordana Todorovića, pozvan je pionir KK”Pirot” Marko Manić na prestižni razvojno trenažni centar Karataš. Nakon učešća na turniru Regiona KSS u Kragujevcu u reprezentaciji Istočne Srbije za dečake 2006. godišta, Marko je zaslužio ovaj svojevrsni reprezentativni poziv. Nakon naših talentovanih igrača 2002. godišta Ognjena Ignjatovića i Vuka Vasića, KK”Pirot” ponovo ima jednog predsatvnika na ovom okupljanju najperspektivnijih mladih igrača u Srbiji. U kakvom će odabranom društvu Marko boraviti i trenirati 10-ak dana najbolje govori činjenica da je u 2006. godištu iz Istočne Srbije pozvano tek tri igrača: Marko Manić (“Pirot”), Lakić Ilija (“Konstantin” Niš) i Stanković Dimitrije (“Trijumf” Niš), a iz regiona Južne Srbije samo dvojica.

Čestitamo Marku Maniću i nadamo se da će se u Karatašu pokazati u najboljem svetlu! Čestitamo i njegovim trenerima Milanu Andonoviću i Nemanji Đukiću, kao i njegovom treneru na edukativnim treninzima i turniru Regiona KSS Marku Spasiću, koji će ga verovatno trenirati i u samom cenrtu Karataš!


About the AuthorBack to Top ↑