Minibasket

Published on June 8th, 2019 | by admin

KK”Pirot” učestvovao na minibasket turniru KSS u Nišu

U organizaciji KSS održan je Minibasket turnir “Svi smo jedan tim” u Nišu u subotu, 08. juna 2019. na trgu Kralja Milana na dva terena u centru grada a jedan od klubova učesnika bio je i KK”Pirot”.

Manifestacija je okupila 9 klubova sa regiona istočne Srbije: KK”Leda” Knjaževac, KK”Svrljig”, KK”BIN” Zaječar, KK”Niš”, KK”Trijumf” Niš, KK”Marinos” Niš, OKK”Junior” Niš i UŽKK”Student” Niš i KK”Pirot”, koji su nastupili sa jednom do dve ekipe u tri uzrasne kategorije (2008./2009. i 2010. godište i mlađi). Odigrano je 20-ak utakmica na kojima je učešće uzelo gotovo 200 dečaka i devojčica.

Na Minibasket festivalu KSS u Nišu dve ekipe KK”Pirot” su predvodili treneri Milan Andonović i Dušan Lilić. 28 dečaka našeg kluba su odigrali tri utakmice protiv niških klubova OKK”Junior” i KK”Niš”, kao i knjaževačke “Lede” sa skorom: dve pobede i jedan poraz. Naravno, rezultati su na ovakvim manifestacijama po običaju bili u drugom planu jer su na minibasket festivalu svi bili pobednici tako da su organizatori festivala obezbedili svoj deci-učesnicima medalje.

KK”Pirot” se zahvaljuje roditeljima dečaka na podršci i organizatorima turnira na gostoprimstvu!


About the AuthorBack to Top ↑