vesti

Published on February 3rd, 2019 | by admin

Na otvaranju Božićne škole sportova KK”Pirot” ponovo među laureatima

Na otvaranju Božićne škole sportova u petak, 01. februara 2019. održanom prvi put na Omladinskom stadionu, proglašeni su najbolji pirotskih sportisti i klubovi za 2018. godinu.

Nakon ceremonije svečanog otvaranja “Božićne škole sportova 2019″ održana je i svečanost dodele priznanja najuspešnijim klubovima i sportistima za 2018. godinu. Za najbolji seniorski klub u muškoj konkurenciji je proglašen KK”Pirot”, dok su u ženskoj konkurenciji najbole bile rukometašice. Posthumno su dodeljena priznanja Branislavu Ćiriću i Zvonimiru Minčiću za razvoj pirotskog sporta. Za najbolje sportiste proglašeni su Danica Gogov (Atletski klub Pirot) i Uroš Mijalković (Karate klub “Proleter”). Specijana nagrada za najveće dostignuće u 2018. godini pripala je Saški Sokolov iz Atletskog kluba “Crvena Zvezda”. 

Nagrade i pehare je laureatima uručio promoter ovogodišnje Božićne škole sportova Viktor Jelenić, proslavljeni vaterpolista i aktuelni predsednik Vaterpolo saveza Srbije. Za prateći program, pravi spektakl su se pobrinuli klizačice beogradskog Baterflaja i Haos animatori.

U prisustvu više stotina mališana, roditelja i učesnika, predstavnika klubova i sportista na Omladinskom stadionu pored klizališta svečanost je okončana vatrometom.


About the Author



Back to Top ↑