vesti

Published on November 15th, 2018 | by admin

“Pirot” dočekuje “Mladost” iz Smederevske Palanke

U subotu, 17. novembra 2018. od 19,30 časova u hali Kej u 8. kolu prvenstva Druge lige Srbije “Pirot” dočekuje jednog od lidera takmičenja, ekipu “Mladosti” iz Smederevske Palanke.

U sportskoj hali Kej odigraće se još jedna takmičarska utakmica rezultatski vrlo važna za obe ekipe. Gosti su pre par dana promenili trenera, tako da je umesto ex selektora univerzitetske selekcije Srbije Zorana Todorovića kormilo Palančana preuzeo nekadašnji trener “Plane” Igor Sih, koji će pokušati da osvoji bodove koji njegovu novu ekipu ostavljaju u trci za plasmanom u KLS. Ekipa trenera Marka Spasića, nakon neverovatnog poraza u Aleksincu, sa puno vere i optimizma u punom sastavu jurišaće na pobedu da bi povratila izgubljenu poziciju na sredini tabele.

Na ovoj utakmici KK”Pirot” će posebno obradovati svoje verne navijače tako što će na poluvremenu utakmice jednom gledaocu pokloniti televizor “Tesla 32”, koji je našem klubu obezbedila po izuzetnim uslovima kompanija GIGATRON.

Zato molimo gledaoce da sačuvaju KUPLJENE numerisane ulaznice koje će biti svojevrsni tiketi od kojih će se iz “šešira” izvući dobitni kupon gledaoca koji će na poluvremenu dobiti televizor na poklon.

Posebnost ove košarkaške predstave je da ponovo u redovima “Mladosti” igraju dvojica nekadašnjih igrača “Pirota”, doskorašnji ljubimac pirotske publike Nikola Đonlić i Željko Stanisavljević, nekadašnji krilni centar iz sezone 2010-11 u 1.MRL – Istok.

Zato pozivamo sve simpatizere kluba da u što većem broju dođu u subotu u 19,30 časova i podrže KK”Pirot” do četvrte pobede u sezoni.


About the AuthorBack to Top ↑