vesti

Published on August 23rd, 2018 | by admin

0

Počele pripreme KK Pirot za sezonu 2018/2019

U sredu, 22. avgusta 2018. u 19,30 časova u spotrskoj hali Kej košarkaši “Pirota” su počeli pripreme za takmičarsku sezonu 2018/2019 Druge lige Srbije.

Prvu prozivku obavio je trener Marko Spasić a ekipu rečima dobrodošlice pozdravio novi predsednik Kluba Dušan Dimitrijević. Na prvom treningu bilo je 12 igrača čime je počelo formiranje ekipe za narednu sezonu. Kompletiranje ekipe biće okončano početkom septembra kada će trener Spasić objaviti konačni sastav a uprava postaviti ciljeve za takmičarsku sezonu 2018/2019.

Trenažni proces pod vođstvom Marka Spasića i njegovog prvog saradnika Zorana Sotirovića i nadzorom kondicionog trenera Milana Stavela otpočeli su: Miodrag Stojanović Skansi, Martin Matović, Strahinja Stanković, Nemanja Mitić, Petar Skoknić, Stanko Ilić, Nikola Krstić, Lazar Petrović, Vladimir Stefanović i kadeti Vuk Vasić i Vukašin Radenković. Trening je podržao i Bernar Žoris. Uz ekipu je bio i fizioterapeut Jovan Spasić, nakon teže povrede (loma noge) dok će se igrački kadar iz dana u dan pojačavati, najpre u četvrtak kapitenom Ivanom Pendićem a potom do ponedeljka i ostalim potencijalnim članovima tima za sezonu 2018/2019.

Prvenstvo Druge lige Srbije, u koje KK”Pirot” ulazi šesti put, prvi put povezavši toliko sezona na ovom nivou takmičenja, počinje 29. septembra 2018.g. dok će se plan prijateljskih utakmica objaviti krajem avgusta. Za sada se zna da će “Pirot” gostovati u subotu 1. septembra kruševačkom “Napretku” i da će igrati turnir “Milan Milošević Mica” u Nišu 15. i 16. septembra 2018.g.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑