vesti

Published on August 21st, 2018 | by admin

Počinju pripreme KK Pirot za sezonu 2017/2018

U sredu, 22. avgusta 2018. u 19,30 časova u spotrskoj hali Kej košarkaši “Pirota” počinju pripreme za takmičarsku sezonu 2018/2019 Druge lige Srbije.

Nakon održane Skupštine i imenovanja Dušan Dimitrijević za novog predsednika KK”Pirot” održana je i sednica Upravnog odbora Kluba na kojoj je za trenera prvog tima ponovo imenovan Marko Spasić, koji će predvoditi skipu “Pirota” u trećoj sezoni za redom i nadamo se nastavi niz uspešnih rezultata.

Prvu prozivku će Marko Spasić obaviti u sredu, 22. avgusta 2018. u 19,30 časova u hali Kej, čime će početi uvodne pripreme. O igračkom kadru je sticajem okolnosti rano govoriti jer će se u narednom periodu definisati konačni dogovori sa svim potencijalnim igračima i formirati sastav tima za sezonu 2018 / 2019. Prvenstvo Druge lige Srbije počinje 29. septembra 2018.g.

U sredu će priprame za novu sezonu početi i juniori KK”Pirot” odigravanjem prijateljske utakmice sa ekipom “Runa” iz Moskve. Dok prvi tim te ruske ekipe priprame obavlja u Crnoj Gori pod vođstvom trenera Jovana Popovića, leskovčanina sa dugogodišnim stažom na klupi “Knjaževca”, njihovi juniori iste obavljaju po Srbiji predvođeni mladim trenerom iz Knjaževca Jankom Pejčićem. Utakmica će se odigrati u sredu, 22. avgusta 2018. u 16,30 časova u spotrskoj hali Kej.

Košarkaški klub “Pirot” je nakon dobijene dozvole za takmičenje na poslednjoj sednici Upravnog odbora imenovao i trenere mlađih selekcija koji će narednih dana početi pripreme za novu sezonu. Deset trenera će raditi sa sedam selekcija a prve takmičarske utakmice odigraće u kvalifikacijama RKS sredinom septembra.

Plan prijateljskih utakmica će se objaviti krajem avgusta, nakon kompletiranja svih ekipa KK”Pirot”.


About the AuthorBack to Top ↑