Juniori

Published on May 10th, 2018 | by admin

Finalni Međuregionalni juniorski turnir u Pirotu

Finalni turnir za prvaka Srbije održaća se u Pirotu od 11. do 13. maja 2018.g. Uz juniore KK”Pirot” na Međuregionalnom završnom turniru učestvovaće i “Sloga” Kraljevo, “Sombor” и “Zemun Fitofarmacija”.

Više nego ubedljivo, bez poraza u 16 odigranih kola, juniori KK”Pirot” trenera Miloša Živkovića su osvojili 1. mesto Kvalitetne lige RKSIS i izborili plasman na završni turnir Međuregionalnih liga Srbije, koji će se oodigrati u Pirotu, u sportskoj hali Kej od 11. do 13. maja 2018.g. U tri dana po sistemu svako sa svakim, odigraće se jedan kvalitetan juniorski turnir, na kome će učestvovati četiri prvaka Međuregionalnih liga Srbije, što predstavlja drugi juniorski rang MK KSS.

Juniori KK”Pirot, stoje: trener Mario Stefanović, Uglješa Radulović, Vuk Vasić, Momčilo Kostić, Dimitrije Veljković, Aleksandar Golubović, Danilo Veljić, Dušan Manojlović, prvi trener Miloš Živković. Čuče: Vukašin Radenković, Zoran Andrić, Bogdan Đorđević, Dimitrije Đorđević, Mihailo Madić i Vladimir Stefanović

Koliko će turnir biti kvalitetan najbolje će se uveriti pirotska publika ukoliko isprati utakmice u sportskoj hali “Kej”. Ulaz je besplatan te pozivamo sve simpatizere kluba i ljubitelje košarke da dođu u što bećem broju, uživaju u kvalitenim juniorskim utakmicama i podrže naše mlade igrače do nekog od trofeja turnira.


About the AuthorBack to Top ↑