vesti

Published on March 9th, 2018 | by admin

KK”Pirot” dočekuje leskovačko “Zdravlje”

U subotu, 10. marta 2018. od 19,30 časova u sportskoj hali Kej u 21. kolu Druge muške lige Srbije KK”Pirot” dočekuje leskovačko “Zdravlje”.

Svojevrstan derbi između najboljih klubova istočne i južne Srbije odigraće se u Pirotu u subotu, 10. marta 2018.g. od 19,30 časova. Iako je u prvom delu sezone u Leskovcu pobeda pripala domaćoj ekipi u finiš prvenstva “Pirot” ulazi sa 4. mesta dok se “Zdravlje” sa deobe 9. odnosno 10. mesta nalazi u delikatnoj situaciji borbe za opstankom. Kako leskovačka ekipa po sastavu igrača svakako pripada grupi timova iz gornjeg dela tabele, tako se u pirotskoj sportskoj hali “Kej” očekuje jedna dobra, žestoka, prava takmičarska utakmica. Pogotovo kada se uzme u obzir da leskovačku ekipu predvode dva bivša igrača “Pirota”, plej Vladislav Vlajs Stanisavljević, koji je svojim igrama u poslednjoj sezoni u Prvoj srpskoj i prvoj u Drugoj ligi Srbije ostavio dubok trag u Pirotu i centar Srđan Grujić, koji je u sezoni kada je izboren ulazak u Drugu ligu bio jedan od ljubimaca publike. Vlajs je kasnije dres “Pirota” zameno dresom francuskog “Berka” dok je Grujić zaigrao za svoju “Moravu” a potom četiri sezone igrao u trećoj francuskoj ligi.

Zbog svega navedenog u subotu uveče se u spotskoj hali “Kej” očekuje prava košarkaška poslastica za sve ljubitelje košarke te zato pozivamo sve navijače i prijatelje kluba da dođu i podrže “Pirot” na najbolji mogući način.

Na kraju svima koji prate Drugu ligu Srbije skrećemo pažnju da statistiku utakmica on-line možete pretiti na sledećem linku: http://www.takmicenje.kss.rs/rezultati/index.php Dalje istražujte i naćićete sve što vas interesuje.


About the AuthorBack to Top ↑