vesti

Published on February 23rd, 2018 | by admin

“Pirot” dočekuje “Klik” iz Arilja, novu ekipu u ligi

U subotu, 24. februara 2018. od 19,30 časova u hali Kej “Pirot” dočekuje “Klik” iz Arilja u 19. kolu prvenstva Druge lige Srbije.

KK”Pirot” nakon dva vezana poraza dočekuje ekipu “Klika”, novog člana Druge lige Srbije. Ariljska ekipa u dosadašnjem delu prvenstva ima isti skor kao pirotska tako da u ovoj sezoni predstavlja jedno od najprijatnih iznenađenja u ligi. U 6. kolu u Arilju “Pirot” je bio bolji od “Klika” nanevši mu prvi poraz na domaćem terenu i prekinuvši mu niz od četiri vezane pobede. Ariljska ekipa je, iako debitant u ligi, zabeležila nekoliko vrednih pobeda kao što su i one nad “Novim Pazarom” i “Mladosti” iz Smederevske Palanke u gostima, što dovoljno govori o kakvoj se ekipi radi.

Zato se u sportskoj hali Kej ponovo očekuje jedna dobra košarkaška predstava, te pozivamo pirotsku publiku da dođe u što većem broju i podrži ekipu trenera Marka Spasića do jedanaeste pobede u ovoj sezoni.

Na kraju svima koji prate Drugu ligu Srbije skrećemo pažnju da je u toku izrada novog sajta za takmičenja KSS, koji treba uskoro da zaživi, možda već pre ovog takmičarskog kola. Već sada možete videti novu najavu utakmica na sledećem linku: http://www.takmicenje.kss.rs/rezultati/index.php Dalje istražujte i naćićete sve što vas interesuje.


About the AuthorBack to Top ↑