vesti

Published on February 9th, 2018 | by admin

0

U derbiju 17. kola “Pirot” dočekuje “Novi Pazar”

U subotu, 10. februara 2017. od 19,30 časova u hali Kej “Pirot” dočekuje “Novi Pazar” u derbiju 17. kola Druge lige Srbije.

Nakon tri vezane pobede u drugom delu prvenstva “Pirot” dočekuje ekipu “Novog Pazara”, novog člana Druge lige Srbije, ali i jednog od pretendenata za plasman u KLS. Ekipu gostiju sa klupe predvodi iskusni trener Boško Đokić dok će na terenu nejveću pretnju domaćoj ekipi predstavljati spoljna linija satavljena od trojice bivših igrača “Pirota”, Dušana Filipovića, Sanela Mukanovića i Nikole Raičevića. Sticajem okolnosti oni će biti na protivničkoj strani, ali to je draž ekipnih spotova jer se igrači bore za boje svog kluba, publika navija za svoje a fer-plej je reper koji najbolje oslikava veličinu svih aktera utakmice.

Zato pozivamo pirotsku publiku da dođe u što većem broju i podrži ekipu trenera Marka Spasića do 11. pobede ali i aplauzom pozdravi Dušana Filipovića, koji je branio boje “Pirota” šest sezona, Sanela Mukanovića koji je bio kapiten i ovde boravio dve i Nikolu Raičevića takođe sa dve sezone u našem gradu. Iako je ulog veliki za obe ekipe, fer i sportsko ponašanje je jedino pravo pobedničko ponašanje.

Od rivala kakvi su u ovom momentu “Pirot” i “Novi Pazar” svakako se očekuje utakmica za sladokusce i košarkaška predstava za pamćenje, te pozivamo sve simpatizere kluba da dođu u sportsku halu Kej i podrže “Pirot” do nove pobede i borbe za sam vrh tabele.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑