vesti

Published on November 4th, 2017 | by admin

“Pirot” dočekuje neugodnu “Planu”

“Pirot” dočekuje “Planu”, neugodnog rivala kojeg poslednjih godina nijednom nije uspeo da pobedi na domaćem terenu. Utakmica se igra u NEDELJU, 05. novembra 2017.g. od 18 časova u sportskoj hali Kej.

Svaka ekipa ima pokojeg rivala koji joj nikako ne leži. Takav rival “Pirotu” je “Plana” i ovoga puta dolazi u Pirot u jednom delikatnom trenutku kada se pirotska ekipa nalazi pred imperativom pobede. Doduše, poslednji susret ova dva rivala je ekipa Marka Spasića dobila i to u Velikoj Plani, tako da je taj niz poraza konačno prekinut. Nadamo se i da je sada na redu niz pobeda pirotske ekipe.

Plana je u poslednjem kolu savladala jednog od favorita takmičenja, pojačanu komšijsku “Mladost” iz Smederevske Palanke i to vrlo ubedljivo, tako da sada dolaze sa puno samopouzdanja.

Konferencijom za medije u petak, 03.11.2017. u 12,30 časova na Omladinskom stadionu su ovu utakmicu najavili trener “Pirota” Marko Spasić i Lazar Rašić, odskora prvak sveta u basketu 3×3.

Podrška publike je u ovom momentu neophodna i zato pozivamo sve simpatizere KK”Pirot” dođu u što većem broju u sportsku halu Kej u NEDELJU u 18 časova i podrži svoj klub na najbolji način.


About the AuthorBack to Top ↑