vesti

Published on May 31st, 2017 | by admin

Mladi igrači KK”Pirot” u reprezantaciji Regiona

Održani su TURNIRI REGIONA KSS u 2017. godini za godišta 2003. i 2004. U obe selekcije bili su zastupljeni i članovi KK”Pirot”, Marko Spasić trener selekcije Istočne Srbije za godište 2004. i mladi igrači: Rodoljub Lola Pejčić (u selekciji 2003.) i Marko Stančev (u selekciji 2004.).

Na završenom turniru Regiona za igrače rođene 2004. godine u sporskoj hali “Šumarice” u Kragujevcu od 19. do 21. maja 2017. selekcija Regiona Istočna Srbija je osvojila odlično 4. mesto. Učestvovalo je 10 selekcija regiona a prvo mesto je osvojila selekcija Beograda 1. Mladi igrači Istoka pod vođstvom trenera Marka Spasića iz KK”Pirot” i asistenciju stručnog saradnika Marija Mihajlovića iz aleksinačkog “Napretka” su na turniru ostvarili skor od tri pobede i dva poraza. U ekipi selekcije Regiona Istočna Srbija iz KK”Pirot” nastupio je Marko Stančev.

Na završenom turniru Regiona za igrače rođene 2003. godine u sporskoj hali “Šumarice” u Kragujevcu od 26. do 28. maja 2017. selekcija Regiona Istočna Srbija je osvojila 5. mesto. Učestvovalo je 6 selekcija regiona a prvo mesto je osvojila selekcija Beograda. Mladi igrači Istoka pod vođstvom trenera Slavoše Stošića iz OKK”Konstantin” su pobedili jednog rivala dok su poraženi četiri puta. Na osnovu prošlogodišnjeg uspeha očekivanja od ove selekcije su bila veća, a da li su razlozi slabiji rad u klubovima ili nešto drugo ostaje za analizu trenerske struke našeg Regiona. U ekipi selekcije Regiona Istočna Srbija iz KK”Pirot” nastupio je Rodoljub Lola Pejčić.

Oba turnira su bila zatvorenog tipa, uz prisustvo učesnika, službenih lica i predstavnika KSS.


About the Author



Back to Top ↑