vesti

Published on December 22nd, 2016 | by

“Pirot” dočekuje “Kolubaru” iz Lazarevca, povratnika u 2MLS

Pirot” u poslednjem, 13. kolu prvog dela sezone dočekuje lazarevačku “Kolubaru”, povratnika u 2MLS. Utakmica se igra u subotu, 24. decembra 2016. od 19,30 časova u sportskoj hali Kej.

“Kolubara” iz Lazarevca se trenutno nalazi na 10. mestu 2MLS. Iako lazarevčani pripadaju donjem delu tabele pokazali su da umeju da igraju i svakako nisu za potcenjivanje jer su izgubili nekolicinu utakmica na par poseda lopte, namučili “Zlatibor”, verovatno najbolju ekipu u ligi, izgubivši tek u produžetku i konačno u svojim redovima imaju i Dragoslava Papića, najboljeg strelca lige i trećeg “trojkaša” sa samo jednom trojkom manje od našeg Dušana Filipovića.

U sezoni 2013/2014 su lazarevčani oba puta bili bolji od pirotske ekipe, kada su na kraju bili prva ekipa ispod crte koja se nije plasirala u KLS. U narednoj sezoni je sve bilo obrnuto, “Pirot” je pobedio oba puta i bio treći na kraju. Jedina razlika je što je “Kolubara” ispala iz lige. Sada su se vratili i sigurno ne planiraju da ponovo igraju Prvu reegionalnu srpsku ligu!

Na drugoj strani ekipa “Pirota” u dobrom raspoloženju očekuje poslednje kolo prvog dela sezone sa namerom da veže treću pobedu za redom i u pobedničkom ritmu okonča 2016. godinu. Ekipa trenera Marka Spasića ne beži od uloge favorita, ali se po svemu sudeći ozbiljno priprema za ekipu iz Lazarevca.

Pozivamo pirotsku publiku da dođe u što većem broju i podrži ekipu trenera Marka Spasića do osme pobede u ovoj sezoni.


About the AuthorBack to Top ↑