vesti

Published on November 3rd, 2016 | by

0

Derbi kola u Pirotu, dolazi “Zlatibor” iz Čajetine

U derbiju 5. kola Druge lige Srbije “Pirot” dočekuje favorita takmičenja “Zlatibor” iz Čajetine. Utakmica se igra u subotu 05. novembra 2016. od 19,30 časova u sportskoj hali Kej.

U subotu 05. novembra 2016. od 19,30 časova u sportskoj hali Kej “Pirot” i “Zlatibor” igraju derbi kola. Ekipa “Zlatibora” je za razliku od prethodne sezone ušla u takmičenje sa neskrivenom ambicijom da se plasira u KLS. Novi trener čajetinaca Dušan Radović formirao je zaista respektabilnu ekipu, iskusnu i dobro popunjenu na svim pozicijama. Uz Marića, Vulića, Kojića, Smolovića “Zlatibor” predvode dva bivša igrača “Pirota” Vladislav Stanisavljević Vlajs i Sanel Mukanović, što dovoljno govori o kakvoj se ekipi radi.

Sve u svemu, puno je razloga da hala Kej ove subote bude ispunjena do poslednjeg mesta. Obe ekipe imaju isti skor (3-1), isti motiv i ekipu koja može svakog protivnika da pobedi, gde god da se utakmica igra. Za ovakve utakmice igrači žive i zbog ovakvih utakmica publika puni sportske hale.

Ova utakmica će imati i poseban emotivni naboj jer za “Zlatibor” igraju nekadašnji miljenici pirotske publike Vlajs i Sani. Naravno, emocije će morati svi da potisnu, sportski je da svako igra da pobedi.

Sve ovo jeste najava jedne uzbudljive košarkaške subotnje večeri u sportskoj hali Kej. Zato pozivamo sve simpatizere kluba da dođu u halu Kej u subotu u 19,30 časova i podrže svoj klub na najbolji način.

kk-620x350

Subotnji derbi su na konferenciji za medije najavili trener I tima Marko Spasic i najiskusniji igrač Miodrag Stojanovic Skansi. Trener juniora Milos Živkovic je najavio počatak takmicenja mladjih kategorija.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑