vesti

Published on October 21st, 2016 | by

0

U trećem kolu KK”Pirot” dočekuje “Planu”

KK”Pirot” u 3.kolu Druge lige Srbije dočekuje “Planu” u subotu 22. oktobra 2016. Utakmica se igra od 19,30 časova u sportskoj hali Kej.

U trećem kolu 2MLS sastaju se “Pirot” i “Plana” iz Velike Plane, dve ekipe koje su na dijametralno suprotan način otvorile novu takmičarsku sezonu. “Plana” je obe utakmice izgubila dok je “Pirot” oba puta bio bolji od svojih rivala, tako da obe ekipe sa suprotnih pozicija imaju isti cilj – pobedu. “Pirot” je pre dve sezone prvenstvo završio na trećem mestu (prvom ispod crte za plasman u KLS) dok je “Plana” to ostvarila prethodne sezone. Još jedan podatak lebdi nad svačionicama obeju ekipa – u poslednje dve sezone “Plana” je sva četiri puta bila pobednik u međusobnim susretima.

Eto puno razloga da obe ekipe budu motivisane pred subotnju utakmicu. Planjani će nakon dva poraza pokušati da se “vade” u gostima, dok će “Pirot” nastojati da prekine niz poraza na međusobnim susretima. Ipak, svaka sezona je priča za sebe, tako da verovatno novi treneri ovih ekipa, Marko Spasić i Bojan Kusmuk, više gledaju svoja posla i pripremaju ekipe nezavisno od bilo kakvih statističkih kurioziteta ili navijačkih strepnji i planova sa obe strane.

Sastavi rivala, košarka kakvu obe ekipe igraju i takmičarska važnost utakmice već u najavi garantuju uzbudljivo košarkaško subotnje veče u sportskoj hali Kej. Zato pozivamo sve simpatizere kluba da dođu u halu Kej u subotu u 19,30 časova i podrže svoj klub na najbolji način.

screenshot_3

Utakmicu su na konferenciji za medije najavili i trener KK”Pirot” Marko Spasić i plej Nikola Ristić.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑