vesti

Published on March 31st, 2016 | by

KK”Pirot” dočekuje zrenjaninski “Proleter”

KK”Pirot” dočekuje zrenjaninski “Proleter”, još jednu ekipu iz gornjeg dela tabele. Utakmica se ovoga puta igra u PETAK, 01. aprila 2016. od 18 časova u sportskoj hali Kej.

KK”Pirot” igra možda rezultatski najvažniju utakmicu sezone protiv zrenjaninskog “Proletera”. Ekipa nekadašnjeg prvaka Jugoslavije je u drugom delu prvenstva podigla formu i sa skorom 8 pobeda – dva poraza zauzima 4. mesto. Sticajem okolnosti ekipi “Pirotu” pobeda nad renomiranim rivalom predstavlja imperativ i vredi više od dva boda jer praktično osigurava opstanak.

Pravi je trenutak da svi simpatizeri kluba dođu u halu Kej u PETAK u što većem broju i podrže košarkaše “Pirota” kako zbog tradicije našeg kluba tako i zbog vrhunskih košarkaških predstava koje su priuštene pirotskim navijačima u prethodnim sezonama. Naravno i zbog očuvanja ranga takmičenja jer kako svari stoje osim “Pirota” u drugoj ligi neće opstati ni jedan klub iz istočne i južne Srbije.

Momci trenera Mihajla Mitića se pripremaju da još jednom pokažu koliko vrede, sa nadom da će im grad čije ime nose i čiji ugled zastupaju širom Srbije uzvratiti podrškom uz koju će lakše doći do najznačajnije pobede ove sezone!

Još jednom pozivamo sve simpatizere kluba da dođu u halu Kej u PETAK u 18 časova i podrže KK”Pirot” na najbolji način.


About the AuthorBack to Top ↑