Juniori

Published on February 4th, 2016 | by

Juniori KK”Pirot” poraženi od “Partizana” u Beogradu

Juniorska ekipa KK”Pirot” je u subotu, 30.01.2016. u 13. kolu RODA JUNIORSKE LIGE SRBIJE ubedljivo poražena od KK”Partizan NIS” u Beogradu rezultatom 89:36.

Juniori KK”Pirot” su u JUNIORSKOJ LIGI SRBIJE u hali sportova na Novom Beogradu protiv beogradskog “Partizana” odigrali utakmicu ispod nivoa takmičenja. Nakon najboljeg izdanja protiv “Mege” ekipa trenera Vladimira Jovanovića je odigrala svoju najgoru utakmicu u takmičenju, na žalost baš protiv jedne od najboljih ekipa u ligi. Osim treće četvrtine sve ostalo je bilo letargično, bez odgovarajuće agresivnosti u odbrani i bez rešenja u napadu. U želji da opravda lidersko mesto na MVP listi i listi strelaca sagoreo je i najbolji pirotski igrač Luka Vasić, na ovoj utakmiici prenervozan što je dodatno uticalo na lošiji učinak od njegovog ovosezonskog proseka.

Partizan-Pirot 2

Bez obzira na razliku u kvalitetu ekipa “Partizana” je ušla ozbiljno u utakmicu i istu odigrala na visokom nivou.

Trener KK”Partizan” Bojan Salatić: Utakmica neravnopravnih protivnika a mogu pohvaliti moju ekipu da je i pored toga ušla ozbilјno u meč, tokom celog susreta držala visok nivo igre i na kraju ubedlјivo pobedila. Gostima više uspeha u nastavku prvenstva a mi ćemo pokušati da u predstojećoj pauzi oklonimo neke nedostatke pogotovu u odbrani.

Trener KK”Pirot” Vladimir Jovanović: Prvo bi čestitao ekipi “Partizana” na zasluženoj popbedi. Igrati sa Partizanom, jednom od najbolјih ekipa u ligi, za nas je velika čast ali nismo mogli bolјe jer je razlika u kvalitetu evidentna. U svim elementima košarkaške igre “Partizan” je bio mnogo bolјi tako da je i ubedlјivo pobedio. Želim im puno uspeha u nastavku prvenstva a pauza koja sledi u prvenstvu biće sa naše strane iskorištena za konsolidovanje ekipe. Nadamo se bolјim rezultatima u nastavku prvenstva.

13.kolo JLS, nedelja, 30.01.2016. Hala sportova, Beograd
KK”PARTIZAN NIS” : KK”PIROT” 89:36 (23:06 25:12 15:15 26:03)

“Partizan”: Martin Laković, Dušan Antić 10, Slobodan Jovanović 15, Miloš Glišić 23, Ivan Stevanović, Marko Ćosić 8, Nikola Tanasković 17, Luka Planić 3, Nikola Jerotić, Ivan Hadžić 6, Srećko Gašić 7. Tr: Bojan Salatić

“Pirot”: Predrag Sokolović, Dimitrije Đorđević 3, Nikola Stefanović, Luka Vasić 18, Nikola Stefanović, Uglješa Radulović 6, Bogdan Đorđević, Dušan Manojlović 2, Ivor Tanović 5, Jovan Radenković 2, Marko Milosavljević, Momčilo Kostić. Trener: Vladimir Jovanović
Sudije: Marko Strika, Nemanja Pajić. Delegat: Miroljub Jovanović (svi Beograd)

Naredno 14. kolo zbog reprezentativnih akcija ugra se za vikend 20/21. februara 2016. Juniori KK”Piror” dočekuju zemunsku “Mladost”.


About the AuthorBack to Top ↑