vesti

Published on January 18th, 2016 | by

Luka Vasic na treninzima selekcije 98-99 u Zranjaninu

Junior KK”Pirot” Luka Vasić je dobio poziv iz KSS na okupljanje igrača rođenih 1998. i 1999. godine u okviru programa kvalitetnog razvoja igrača, kontinuiranog praćenja i individualnog tehničko-taktičkog usavršavanja.

Treninzi ove praktično juniorske selekcije KSS će se održati u Sportskom centru u Zrenjaninu u ponedeljak 25. januara i utorak 26. januara 2016. godine a održaće ih trener Vladimir Jovanović. U saradnji sa UKTS, pozvani su i treneri da prisustvuju ovim edukativnim treninzima.

Na ove edukativne treninge pozvani su sledeći igrači: Srećko Gašić i Ivan Hadžić (Partizan), Matija Radović, Petar Rebić, Stefan Đorđević, Aleksa Uskoković i Stefan Momirov (Crvena zvezda), Dušan Beslać (Vizura Šark), Uroš Plavšić, Jovan Vojinović, Nikola Mišković, Aleksa Matić i Aleksandar Pantelić (Mega), Marko Rajanović (Proleter), Aleksa Zarić i Simeon Jović (Vojvodina), Luka Mihailović (Polet KV) i Luka Vasić (Pirot).

Inače Luka Vasić je nakon 11 odigranih kola u RODA JUNIORSKOJ LIGI SRBIJE prvi strelac i MVP lige a poziv na ovo prestižno okupljanje mladih igrača zaslužio je kao jedini igrač iz Južne i Istočne Srbije.

Čestitamo!


About the AuthorBack to Top ↑