vesti

Published on November 5th, 2015 | by

KK”Pirot” dočekuje KK”Zlatibor” iz Čajetine

KK”Pirot” dočekuje KK”Zlatibor”, iz Čajetine, novog člana Druge lige Srbije. Utakmica se igra u PETAK, 06. novembra 2015.g. od 18 časova u sportskoj hali Kej.

KK”Pirot” je igrao utakmice protiv “Zlatibora” u drugoj polovini 80-ih godina u Jedinstvenoj srpskoj ligi, a nakon toga još samo jednom u sezoni 2007/2008 u tadašnjoj Prvoj srpskoj ligi – Jug kada je pirotska ekipa sa trenerom Vladimirom Jovanovićem oba puta bila bolja. Tada, kada su dve prvoplasirane ekipe otišle u Prvu “B” ligu, “Pirot” je prvenstvo završio na trećem a “Zlatibor” na četvrtom mestu.

Ekipu “Zlatibora” sa klupe predvodi trener Mladen Šekularac, nekadašnja zvezda FMP, nesuđeni igrač Dalas Meveriksa a potom košarkaški internacionalac sve do početka trenerske karijere upravo ove sezone u ekipi “Zlatibora” koju je prošle sezone kao igrač uveo u Drugu ligu Srbije.

U četvrtak u 12 časova na Omladinskom stadionu konferenciju za medije i najavu ove utakmice održali su trener Mihajlo Mitić i novi plej “Pirota” Filip Luković, koji će se prvi put predstaviti pirotskoj publici na domaćem terenu.

Sve u vezi takmičenja 2.MLS možete pratiti na sajtovima:
www.kss.rs / www.rksis www.kkpirot.com

Utakmicu KK”Pirot”-KK”Zlatibor” možete pratiti “on-line” na sajtu www.kss.rs:
klik na “takmičenje” / potom levo na 2.MLS/ a onda klik na “LIVE” na željenu utakmicu.

Ipak, tek gledanjem utakmice uživo doživljaj je potpun.
Zato dođite u halu Kej u PETAK u 18 časova i podržite KK”Pirot” na najbolji način.


About the AuthorBack to Top ↑