vesti

Published on September 27th, 2015 | by

0

Održana redovna Skupština KK”Pirot”

U petak, 25.09.2015.g. u prostorijama Narodne biblioteke Pirot u 18oo časova održana je redovna Skupština Košarkaškog kluba “Pirot”.

Na redovnoj sednici Skupštine su analizirani izveštaji o radu i usvojen Završni račun i izveštaj Nadzornog odbora za 2014. godinu, kao i plan i program rada u narednom periodu. Predsednik Skupštine Slaviša Svilarov je dao generalni osvrt na protekli period rada Košarkaškog kluba “Pirot” i upoznao članove Skupštine sa stanjem u klubu sa posebnim osvrtom na finansijsko stanje i rad svih takmičarskih selekcija.

2 Skupstina 25.09.2015 redovna

Osim redovnih poslova svojstvenih redovnom skupštinskom zasedanju, članovi Skupštine su prihvatili jednu izmenu u sastavu Upravnog odbora. Nakon usmene ostavke iz ličnih razloga Marijana Jovanovića na mesto člana Upravnog odbora, ista je jednoglasno prihvaćena. Na predlog predsednika Kluba Slaviše Svilarova za novog člana Upravnog odbora KK”Pirot” imenovan je Dejan Mladenović, visokopozicionirani funkcioner u kompaniji “Tigar Tyres”.

Dejan Mladenović je i do sada pomagao Košarkaškom klubu “Pirot” na različite načine, a njegov odnos prema našem klubu je svakako činjenica što sva tri njegova sina treniraju u njemu. Čestitamo Dejanu na izboru i želimo mu dobrodošlicu u KK”Pirot”!

3 Skupstina 25.09.2015 Skansi

Do naredne, izborne Skupštine koja će se održati u 2016. godini Upravni odbor KK”Pirot” radiće u sastavu: predsednik Slaviša Svilarov i članovi dr. Aleksandar Lilić, Branislav Kostić, Nenad Đorđević i Dejan Mladenović.

Sednicu je završio predsednik Skupštine KK”Pirot” Zoran Stojanović uz zahvalnost lokalnoj samoupravi na svesrdnoj pomoći kako Košarkaškom klubu “Pirot” tako i celokupnom pirotskom sportu.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑