Minibasket

Published on April 17th, 2015 | by

KK”Pirot” doneo prelazni pehar sa uskršnjeg mini basket festivala Niška Banja

KK”Pirot” je i ove godine učestvovao na X međunarodnom uskršnjem mini basket festivalu Niška Banja ­sa četiri selekcijе godišta 2005. 2006. i 2007.

Najmlađi članovi KK”Pirot” su, pored mini basket festivala “Rajko Žižić”, godinama učesnici i međunarodnog uskršnjeg mini basket festivala Niška Banja. Dve grupe trenera Pavla Aleksića i Zorana Sotiroviće su, podeljene u četiri ekipe odigrale šest utakmica u utorak, 14.04.2015. Voljom žreba protivnici su bili: “Fleš” Beograd, “BIN” Zaječar (dve utakmice), “Hisar” Leskovac, “Junior” Niš i “Aktavis” Leskovac. Na ovakvim manifestacijama je upoznavanje sa košarkaškom igrom i druženje sa vršnjacima iz drugih klubova prioritet, dok su rezultati u drugom planu. Ipak, iako su svi učesnici festivala istinski pobednici, ove godine su naši najmlađi košarkaši dobili svih šest utakmica i zasluženo u Pirot doneli VELIKI PRELAZNI PEHAR KSS.

Pehar je predao legenda mini basket kosarke u Srbiji Race Georgijevski a našim mladim košarkašima su podršku dali i trenerski tandem Momčilo Sandić i Mario Stefanović. Naravno, naše najmlađe košarkaške nade su se okitile i prigodnim medaljama a klubu donele još jedan pehar i zahvalnicu.


About the AuthorBack to Top ↑