vesti

Published on February 15th, 2015 | by

Sanel Mukanović laureat u oblasti sporta

U petak, 13. februara 2015. u prepunoj sali Doma Vojske uručena su brojna priznanja u akciji medijske kuća Ani pres. Dobitnik nagrade u oblasti sporta je kapiten KK”Pirot” Sanel Mukanović. Čestitamo!

Medijska kuća Ani pres u organizaciji Plus radija i uz podršku lokalne samouprave,  organizovala je sedmu akciju ,”Ljudi za novo vreme”, na kojoj su dodeljene godišnje nagrade u oblasti vanprivrede, zdravstva, male privrede i poljoprivrede. Od ove godine ustanovljena su i specijalna priznanja “Tures” kao i najviše priznanje “Iskorak” i “Evrokorak”. Pored svih navedenih priznanja dodeljeno je i ono najprestižnije piroćanka i piroćanac godine. Za 2014. godinu piroćanka godine je Milena Tošić iz kompanije Tigar tyres, dok je piroćanac godine Stiv Lazarević S&V Driling (eks hotel Pirot).

Dobitnici - vanprivreda

Kapiten KK”Pirot” i najbolji asistent Druge lige Srbije Sanel Mukanović je dobitnik priznanja u oblasti sporta uz sledeće obrazloženje idejnog tvorca i organizatora ove manifestacije Nenada Paunovića (predsednik našeg kluba od 1987. do 1991.g): “U pirotskom ekipnom sportu, posebno uspešni bili su rezultati prvog tima koji je u veoma kvalitetnom rangu takmičenja  kakva je Druga liga,  prošle godine, a tako se nastvlja i u ovoj, postao respektabilan protivnik mnogim poznatim i kvalitenim timovima. Tako je bogata tradicija nastavljena. Nagrada je, potpuno zasluženo, velikim brojem glasova, pripala izuzetnom sportisti čije moralne, ljudske i sportske vrednosti zaslužuju divljenje. Čini se da je odluka da postane i kapiten prvog tima, rezultat njegovog odnosa prema gradu, dresu koji nosi, gledoacima, klupskim drugovima. Njegov odnos prema igri, ogromna želja da se nadmeće do poslednjeg atoma snage, učinili su ga igračem za poštovanje. Poodavno u dresu Pirota nije igrao jedan košarkaš sa ovakvim sportskim i ljudskim vrednostima.”

Sanel sa nagradama

Na priredbi u Domu Vojske su predaju nagrade ispratili svi Sanijevi saigrači zajedno sa predsednikom Kluba Slavišom Svilarovim. Samu nagradu je predao doskorašnji predsednik kluba Branislav Kostić. Još jednom sve čestitke našem kapitenu!


About the AuthorBack to Top ↑