vesti

Published on October 23rd, 2014 | by

KK”Pirot” dočekuje novosadsku “Meridianu”.

U 4.kolu Druge lige Srbije na domaćem terenu KK”Pirot” dočekuje novosadsku “Meridianu”. Utakmica se igra u subotu, 25. oktobra 2014.g. od 18 časova u sportskoj hali Kej.

KK”Meridiana” je klub osnovan pre 5 godina da bi za četiri godine “preskočivši” četiri ranga takmičenja meteorski dospeo do Prve lige Srbije. Ne pamti se takav uspeh kakav je postigla ekipa sa novosadske Detelinare. Ipak, takav brzi uspeh je imao svoju cenu – brzo ispadanje iz Prve lige. Sada ekipa igra sa mlađim igračima u svom sastavu i u prva tri kola zaređala je tri poraza nakon dva gostovanja i jedne utakmice kući protiv gradskog rivala “Vojvodine”. Splet okolnosti je pozicionirao “Meridijanu” na dno tabele a da li je to realna vrednost ekipe videće se brzo. Nadamo se ne u Pirotu!

U petak, 24.10.2014. od 12 časova u klupskim prostorijama na Omladinskom stadionu održaće se konferencija za medije na kojoj će trener i igrači KK”Pirot” najaviti utakmicu 4. kola i pozvati sve simpatizere kluba da u subotu u stalnom terminu KK”Pirot” dođu u sportsku halu Kej i podrže ekipu trenera Mihajla Mitića da pobedi i sa dobrim skorom nastavi takmičenje na dva uzastopna gostovanja.

Sve u vezi takmičenja 2.MLS možete pratiti na sajtovima:
www.kss.rs / www.rksis www.kkpirot.com

Možete pratiti sve promene rezultata utakmica 2.MLS uživo na sajtu www.kss.rs:
klik na “takmičenje” / potom levo na 2.MLS/ a onda klik na “LIVE” na željenu utakmicu.

Ipak, tek gledanjem utakmice uživo doživljaj je potpun.
Zato dođite u halu Kej u subotu u 18 časova i podržite KK”Pirot” na najbolji način.


About the AuthorBack to Top ↑