Kadeti

Published on September 29th, 2014 | by

0

Kadeti KK”Pirot” u Sofiji gostovali ekipi BC”Buba Basket”

Kadeti KK”Pirot” trenera Marka Spasića na prijateljskoj utakmici u Sofiji izgubili od vršnjaka BC”Buba basket” rezultatom 78:66.

Kadeti KK”Pirot” su odigrali prijateljsku utakmicu sa kadetima kluba “Buba basket” koji je orjentisan na rad sa mlađim kategorijama. Fizički dominantniji domaća ekipa zasluženo je pobedila naše kadete rezultatom 78:66  (19:13) (22:16) (22:22) (15:15). Učenici Marka Spasića su takođe odigrali jednu solidnu utakmicu, pokazali potencijal i sa optimizmom mogu da krenu u takmičenje. Sastav ekipe KK”Pirot”: Vasić Luka, Jončić Branko, Kostić Momčilo, Stančev Aleksa, Živić Žarko, Krstić Lazar, Stefanović Vladimir, Stefanović Nikola, Mićović Vujadin.

KK”Pirot” se posebno zahvaljuje Draganu Jovanoviću Gaci na organizaciji ovog gostovanja u Sofiji. Nekadašnji igrač našeg kluba, koji je dobar deo karijere proveo u Bugarskoj, je kao vođa puta čak i vozio nekoliko naših mladih igrača.

2 Kadeti u Sofiji 28.09.2014.

Već u subotu, 04.10.2014. KADETI igraju kvalifikacionu utakmicu za plasman u jedinstvenu kadetsku ligu Srbije. Protivnik je niški OKK”Junior” a utakmica se igra na neutralnom terenu u Beloj Palanci od 12 časova.


About the AuthorBack to Top ↑