Minibasket

Published on April 24th, 2014 | by

0

KK”Pirot” na uskršnjem mini basket festivalu Niška Banja

KK”Pirot” je i ove godine učestvovao na IX međunarodnom uskršnjem mini basket festivalu Niška Banja sa tri minibasket selekcijе (god. 2003. 2004. i 2005.).

Najmlađi članovi KK”Pirot” su, pored mini basket festivala “Rajko Žižić”, već godinama učesnici i međunarodnog uskršnjeg mini basket festivala Niška Banja. Dve grupe trenera Pavla Aleksića i Ivice Lakićevića su, podeljene u tri ekipe odigrale tri utakmice u utorak, 22.04.2014. Voljom žreba sve tri utakmice su odigrali sa leskovačkim ekipama, jednu sa “Hisarom” a dve sa “Aktavis Akademijom”. Naši najmlađi košarkaši su izgubili sve tri utakmice ali su na ovakvim manifestacijama rezultati bili u drugom planu. Ovde je bilo važno da svi zavole sport koji su odabrali, da se bliže upoznaju sa tom igrom i da se druže sa vršnjacima iz drugih klubova. Ovde su svi učesnici istinski pobednici. Tako je bilo i sa našim mladim košarkašima koji su dobili medalje i zahvalnice i koji su i svom klubu doneli pehar i zahvalnicu.

Na IX međunarodni mini basket festivalu u Niškoj Banji, ove godine održanom od 21. do 23. aprila, učestvovali su, u starijoj grupi: Dušan Petrović, Aleksa Petrović, Marko Veljković, Andrej Veličkov, Stefan Mitić, Željko Mladenović, Gligorije Petronijević, Miloš Stojanović, Petar Krstić, Matija Ilić, Dimitrije Stanišić, Rodoljub Lola Pejčić, Aleksa Bogdanović, Aleksa Nešić, Dimitrije Krstić i Mihajlo Pavlović. U mlađoj grupi su bili: Mihajlo Nenčić, Dimitrije Veljić, Miloš Surlandžis, Marko Manić, Despot Golubović, Viktor Vasov, Marko Čabrilo, Đorđe Cvetković, Ognjen Jovanović, Stefan Vojinović, Jovan Stanković, Branislav Veljković, Dimitrije Stanković i Luka Ignjatović.


About the Author



Comments are closed.

Back to Top ↑