vesti

Published on April 19th, 2014 | by

0

Trener Zoran Petrović u Plus Radiju

Dan pre gostovanja čačanskoj “Mladosti” trener KK”Pirot” Zoran Petrović je bio gost Plus radija u udarnoj emisiji “Lavirint Plus” Nenada Paunovića.

Trener KK”Pirot” Zoran Petrović i vlasnik Radija Nenad Paunović su, pred poslednje gostovanje u Čačku, na neki način rezimirali proteklu sezonu. Dotakli su se košarkaške sezone iz više ugla, od sastava i atmosfere u ekipi, preko sjajnih košarkaških predstava, pogotovo u hali Kej, pa sve do značaja igranja i egzistiranja KK”Pirot” u ovom rangu takmičenja.

Bez namere da prepričavamo sadržaj prestižne emisije Plus Radija, koju preporučujemo svim simpatizerima KK”Pirot”, želimo ovom prilikom da se ispred Košarkaškog kluba “Pirot” zahvalimo Nenadu Paunoviću na predanom i ažurnom praćenju našeg kluba i njegovom promovisanju u svakom smislu te reči. Nenad Paunović je između ostalog bio predsednik Košarkaškog kluba “Pirot” od 1987. do 1991. godine, a o njegovoj posvećenost košarci suvišno je pričati.

Pred kraj sezone 2013/2014, odigranoj ponovo nakon četvrt veka, KK”Pirot” se posebno zahvaljuje Televiziji Pirot koja je odloženo prenosila sve odigrane utakmice KK”Pirot” u sportskoj hali Kej tako da su svi ljubitelji košarke imali prilike da pogledaju kvalitetne košarkaške predstave. Zahvaljujemo se i na odličnoj saradnji i profesionalnom praćenju našeg kluba i svim ostalim pirotskim medijima. 


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑