vesti

Published on December 20th, 2013 | by

0

Završen vanredni prelazni rok

Vanredni prelazni rok koji je trajao do 20.XII.2013. je upravo završen. KK”Pirot” je neplanirano promenio jednog igrača drugim!

Raskinuta je saradnja sa Igorom Jevđenićem na njegov zahtev, koji je to saopštio pretposlednjeg dana vanrednog prelaznog roka i stavio klub u nezavidnu situaciju da u narednih 16 sati pronađe zamenu. Jevđenić je otišao u beogradski Beovuk a KK”Pirot” je reagovao na najbolji mogući način u tako kratkom vremenu i u poslednjem satu prelaznog roka doveo Nemanju Raonića, visoko krilo iz subotičkog Spartaka (1991.g-202cm). Raonić u ovoj sezoni nije imao nastupe za Spartak ali se očekuje da drugi deo sezone odigra na nivou svojih kvaliteta što bi predstavljalo veliki dobitak za Pirot.

Nemanja Raonić je rođen u Smederevskoj Palanci, zaigrao košarku u Goši, potom igrao do kadeta u vršačkom Hemofarmu, vratio se i kao junior igrao za radnički Kragujevac i paralelno prvu srpsku ligu za Mladost iz svoje Smederevske Palanke. Spatrak iz Subotice mu je bio poslednji klub pre dolaska u Pirot.

Uz dobrodošlicu želimo mu puno uspeha u redovima našeg kluba!


About the AuthorBack to Top ↑