vesti

Published on September 8th, 2013 | by

0

Završen jesenji redovni prelazni rok

Redovni septembarski prelazni rok u trejanju od 04. do 06.09.2013. je upravo završen. KK”Pirot” je u skladu sa svojim planovima doveo trojicu novih igrača.

KK”Pirot” je u jesenjem prelaznom roku vratio iz KK”Niš” krilnog centra Ivana Pendića (1989.g – 201 cm), doveo iz KK”Crnokosa” iz Kosjerića beka Sanela Mukanovića (1983.g.-189cm) i krilo iz beogradske Astre Igora Jevđenića (1991.g-192cm). Ovim pojačanjima su na najbolji način popunjene spoljne pozicije, tako da je ostala potreba za centrom, pogotovo što je klub neočekivano napustio iz ličnih razloga centar Srđan Grujić na koga je klub računao za narednu sezonu. Klub je sada prinuđen da sve prioritete usmeri ka pronalaženju igrača na poziciji centra i što pre ga priključi ekipi. Nakon završetka redovnog prelaznog roka klubovi imaju mogućnost da u vanrednom prelaznom roku, koji traje od 07. oktobra do 25. decembra 2013. isprave propušteno i registruju do tri nova seniorskih igrača.

Od igrača KK”Pirot” iz predhodne sezone u ekipi više nisu Stefan Dujković koji će igrati za KK”Knjaževac” i Stefan Stanisavljević koji je prešao u KK”Sokobanja”. Obojica će igrati 1.Mušku Regionalnu ligu – Istok.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑