Početak priprema KK”Pirot” – KK Pirot – Košarkaški Klub Pirot

Početak priprema KK”Pirot”

KK Pirot 2012-13 kraj sezone Okupljanje i prozivka prvog tima KK”Pirot” i početak priprema za sezonu 2013/2014 zakazan je za ponedeljak, 05. avgusta 2013. u 17 časova u sportskoj hali “Kej”.
Treneri Zoran Petrović i Marko Spasić će na prvom treningu imati na raspolaganju 12 igrača: Milan Todorović, Srđan Grujić, Matija Mladenović, kapiten Miodrag Stojanović, Stefan Krstić, Miloš Milovanović, Vladislav Stanisavljević, Dušan Filipović, Filip Čolić, Jovan Stefanović, Lazar Petrović kao i prvo veliko pojačanje Sanel Mukanović.
U odnosu na predhodnu sezonu u ekipi više nisu Stefan Dujković, Stefan Stanisavljević i Marko Nikolić, dok će Borko Đorđević trenirati sa ekipom do septembra, kada odlazi na koledž u Alabamu (SAD).
Pripreme sa ekipom će početi za sada jedini novi član ekipe i najveće pojačanje KK”Pirot” Sanel Mukanović. Iskusni bek-plej (1983.g.-189cm) je potekao u leskovačkom Zdravlju, gde je stekao iskustvo igranja prve lige. Potom je igrao “B” ligu u Jagodini a od 2009. do 2013. je u “Crnokosi” iz Kosjerića, sa kojom je za četiri sezone naizmenično igrao Prvu i “B” ligu. U protekloj sezoni je istu ekipu ponovo uveo u Prvu ligu Srbije.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑