vesti

Published on December 29th, 2022 | by admin

0

Godšnje okupljanje svih članova KK Pirot na kraju 2022. godine

U subotu, 24. decembra 2022. od 11 časova u sportskoj hali Kej okupili su se svi članovi i sve selekcije KK Pirot, počev od najmlađih članova iz škole košarke sve do prvotimaca, trenera i članova uprave kluba.

Na kraju kalendarske 2022. godine i na sredini svih takmičenja u sezoni 2022/2023 svi članovi KK Pirot okupili su se u sportskoj hali Kej na par sati međusobnog druženja ali i druženja sa medijima i navijačima, jer je ovaj događaj najavljen i kao svojevrsni “Media Day”. Nakon 15-ak minuta fitnes vežbi svih mlađih selekcija koje je vodila instruktorka Danica Gogov usledila su takmičenja u košarkaškim veštinama koje su koordinisali svi trenari mlađih kategorija KK Pirot, a na kojima su se popbedama u svojim kategorijama posebno istakli: Ognjen Stefanović kod juniora, Vuk Ignjatović kod kadeta, Mateja Spasić kod pionira, Andrija Zlatkovic kod mlađih pionira i Erol Hasani u kategoriji škole košarke.

Nakon toga je usledila podela prigodnih paketića kojima je KK Pirot u maniru pravih sportskih klubova sa dugom i bogatom tradicijom svima čestitao Novu 2023. godinu! A paketiće su podelili gradonačelnik Pirota Vladan Vasić, direktor Sportskog Centra Nenad Đorđević, trener prvog tima Zoran Milovanović, koordinator rada mlađih kategorija Vladimir Jovanović koji je i osmislio ovogodišnju manifestaciju, član Upravnog odbora Mohamed Mohsin i predsednik KK Pirot Bojan Ranđelović.

Kompletan pogon svih selekcija KK”Pirot” se potom fotografisao, uz nedostatak nekolicine mladih košarkaša, pokazavši ipak kakvim potencijalom raspolaže, na ponos svih prethodnih generacija i grada čije ime nosi i čiji ugled uspešno zastupa.

Okupljanje svih članova našeg kluba krajem kalendarske godine je, izuzev kada je izostalo zbog pandemije covid virusa, preraslo je u tradicionalno, nadamo se da će dugo trajati i da će se u narednim godinama nadograditi i dodatnim sadržajima.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑