vesti

Published on August 27th, 2022 | by admin

0

Održana redovna sednica Skupštine KK Pirot, novi predsednik kluba Bojan Ranđelović

U četvrtak, 25.08.2022.g. od 18 časova u amfiteatru Tehničke škole održana je redovna Skupština Košarkaškog kluba Pirot na kojoj je, nakon isteka mandata Upravnom odboru na čelu sa Dušanom Dimitrijevićem, imenovan novi saziv Upravnog odbora uz imenovanje novog predsednika kluba u narednom četvorogodišnjem mandatu.

Na redovnoj sednici Skupštine pored usvajanja godišnjih izveštaja o radu, završnog računa i izveštaja Nadzornog odbora za 2021. godinu, na predlog predsednika skupštine Saše Vasića imenovan je novi saziv Upravnog odbora na čelu sa predsednikom Bojanom Ranđelovićem, gradskim većnikom, koji će ujedno biti novi predsednik kluba u narednom četvorogodišnjem mandatu, u kome će članovi Upravnog odbora biti: Slaviša Svilarov, direktor JP Za planiranje i uređivanje građevinskog zemljišta, Mohamed Mohsin, službenik PIO fonda, Nenad Đorđević, direktor Sportskog Centra Pirot i Nebojša Jovanović, ortoped u pirotskoj bolnici.

Pedlog je usvojen jednoglasno nakon čega se Bojan Ranđelović, 25-ti predsednik KK Pirot po redu od osnivanja kluba, zahvalio na poverenju najavivši tri najvažnija prioriteta za dobro funkcionisanje kluba u narednom periodu: finansijska konsolidacija, nastavak kontinuiteta dobrog rada prvog tima i kao najvažniji prioritet rekonstrukcija i poboljšanje rada sa mlađim kategorijama.

Uz zahvalnost predsednika Skupštine svim prisutnima na učešću u radu sednica je završena u 19 časova.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑