vesti

Published on January 1st, 2022 | by admin

0

Održano novogodšnje okupljanje svih članova KK Pirot

U utorak, 28. decembra 2021. od 17 časova u sportskoj hali Kej, na dan grada Pirota a uoči Nove godine okupili du se, po donekle zaboravljenom običaju prekinutom pandemijom virusa, svi članovi i sve selekcije KK Pirot, počev od najmlađih članova iz škole košarke sve do prvotimaca, trenera i članova uprave kluba.

Svi članovi KK Pirot su par sati bili na raspolaganju medijima, navijačima i svima koji su mogli da dođu i pridruže se ovoj košarkaškoj žurci uz pesmu i takmičenje u košarkaškim veštinama, šutiranju trojki i fotografisanju svih klupskih selekcija.

Poseban pečat svojevrsnom obeležavanju kraja kalendarske 2021. godine dali su svojim aktivnim učešćem prvotimci KK Pirot predvođeni trenerom Zoranom Milovanovićem sa kompletnim stručnim štabom i trenerima mlađih kategorija, koji su domaćinski dočekali, počastili sve prisutne, družili se sa svim igračima mlađih kategorija, asistirali im prilikom takmičenja u košarkaškim veštinama i šutiranju trojki, dodeljivali paketiće pobednicima i fotografisali se sa njima.

Košarkaški klub Pirot je ovom svojevrsnom promocijom košarke čestitao svim svojim članovima, navijačima, prijateljima Kluba i ljubiteljima košarke novogodišnje i božićne praznike.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑