vesti

Published on March 30th, 2021 | by admin

Pirot dočekuje Tamiš iz Pančeva na odloženoj utakmici 24. kola KLS

U sredu, 31. marta 2021.g. od 18 časova u sportskoj hali Kej Pirot dočekuje Tamiš iz Pančeva na odloženoj utakmici 24. kola KLS.

Pirot će prvi put od osnivanja ugostiti Tamiš iz Pančeva, ekipu koja je od 2008.g. permanentno član KLS. Pirot je na debitantskoj utakmici trenera Filipa Soceka u 9. kolu u neizvesnoj završnici poražen od Tamiša u Pančevu. Tada je ekipa Pirota bila rezultatski u izuzetno nepovoljnoj situaciji, ali ništa više od situacije u ovom delikatnom momentu jer je liga uparavo ušla u sam finiš kada vremena za popravak više nema i kada je pobeda na domaćem terenu imperativ za pirotsku ekipu na naredne tri utakmice na domaćem terenu. Prva od njih je upravo protiv izvanredne pančevačke ekipe koja u Pirot dolazi rasterećena sa saldom od 13 pobeda i pozicijom na sredini tabele.

Ljubitelji košarke i navijči oba kluba moći će utakmicu da pogledaju u direktnom prenosu na TV Pirot, ali i LIVE STREAM prenosu na linku koji će biti postavljen na klupskim sajtovima oba rivala kao i portalu “sportuživo.tv”.


About the AuthorBack to Top ↑