vesti

Published on February 17th, 2021 | by admin

Nakon četiri sezone Pirot dočekuje Zlatibor iz Čajetine

U četvrtak, 18. februara 2021.g. u okviru redovnog 22. kola KLS, koje se po kalendaru igra u pomenutom terminu, Pirot dočekuje Zlatibor iz Čajetine, jednog od favorita lige. Utakmica se igra od 17 časova u sportskoj hali Kej.

Pirot će nakon tri sezone ponovo ugostiti ekipu Zlatibora, ovoga puta u KLS, koju Čajetinci igraju već četvrtu sezonu za redom, ovoga puta paralelno sa ABA 2 ligom, što ih opravdano čini favoritom na ovoj utakmici. U prvom delu sezone je pirotska ekipa u Čajetini odigrala jednu od boljih utakmica u sezoni, imala vođstvo do sredine poslednje četvrtine ali je pobednika presudila pre svega povreda pirotskog centra Mladena Pantića u 25. minutu ali i kvalitet ekipe trenera Strajina Nedovića koja je to umela da iskoristi i u neizvesnoj završnici ostvari pobedu.

Utakmica u Pirotu je ipak neka sasvim nova priča koja će se tek ispričati. Pirotska ekipa će sada nastupiti u dosta izmenjenom sastavu u odnosu na duel iz 7. kola, ali je i bivša ekipa našeg Sanela Mukanovića takođe izmenjena, odnosno pojačana, pre svega 213 cm visokim Amerikancem Brendonom Mekkojem, ali i Andrijom Marjanovićem, ex mladim reprezentativcem Srbije i igračem Mege i Slobode.

Ipak, ekipa trenera Filipa Soceka, okrenuta sebi i sopstvenim ciljevima, u dobrom raspoloženju i u kompletnom sastavu dočekuje favorizovane Čajetince, što računajući sve rečeno garantuje još jednu izvanrednu takmičarsku košarkašku utakmicu u sportskoj hali Kej.

Ljubitelji košarke i navijči oba kluba moći će utakmicu da pogledaju u direktnom prenosu na TV Pirot, ali i LIVE STREAM prenosu na linku koji će biti postavljen na klupskim sajtovima oba rivala kao i portalu “sportuživo.tv”.


About the AuthorBack to Top ↑