vesti

Published on December 11th, 2020 | by admin

0

U 13. kolu KLS Pirot gostuje aleksinačkom Napretku

U 13. kolu KLS u subotu, 12. decembra 2020.g. Pirot gostuje aleksinačkom Napretku. Utakmica se igra od 19 časova u sportskoj hali u Aleksincu.

Dva stara rivala, u ovoj sezoni jedini reprezenti juga i istoka Srbije u KLS, podeliće prvi megdan u najvišem državnom rangu takmičenja. Retko kada su Pirot i aleksinački Napredak odigrali utakmicu koja nije bila rezultatski neizvesna, na kojoj oba rivala nisu igrala najjače moguće, bez obzira da li je reč o prijateljskom ili takmičarskom nivou. Na svim tim utakmicama je uvek prštalo na sve strane na terenu, igralo se uvek na sve ili ništa, neštedimice, gotovo beskrupulozno u svakom duelu. Ali nikada posle završene utakmice nije pala što bi se reklo nijedna teža reč ili bilo šta drugo što bi sprečilo dva kluba da nastave da održavaju dobru saradnju i odigrajavu i prijateljske i prvenstvene utakmice u najboljem sportskom maniru.

Pred ovaj svojevrsni derbi juga Aleksinčani imaju pobedu više ali je i jednima i drugima zajedničko to što su im pobednički bodovi sa ove utakmice od neprocenjive vrednosti, tako da će se ponoviti sve ono što su Pirot i Napredak mnogo puta već prošli, pogotovo na takmičarskim duelima, samo ovoga puta u okviru KLS.

Utakmica u Aleksincu se igra bez prisustva publike, na žalost i bez direktnog TV prenosa.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑