vesti

Published on December 1st, 2018 | by admin

“Pirot” dočekuje niški “Konstantin”

U subotu, 01. decembra 2018. od 19,30 časova u hali Kej u 10. kolu prvenstva Druge lige Srbije “Pirot” dočekuje niški “Konstantin”.

U sportskoj hali Kej odigraće se još jedna takmičarska utakmica rezultatski vrlo važna za obe ekipe. “Konstantin”, dugogodišnji prvoligaš, koji već drugu sezonu za redom igra Drugu ligu Sbije, za razliku od prethodne u kojoj je nastupio sa podmlađenom ekipom, ovoga puta, predvođen trenrom Markom Cvetkovićem nastupa sa timom koji predstavlja spoj iskustva i mladosti. Iako su prvenstvo započeli izuzetno dobro, poslednja dva poraza su ih pozicionirala u sredinu tabele.

Na drugoj strani će ekipa “Pirota”, nakon nekoliko izgubljenih utakmica u samoj završnici i prve pobede u gostima, pokušati da popravi skor i povrati poziciju sa sredine tabele.

Posebnost ove košarkaške predstave je da ponovo u redovima rivala igraju dvojica nekadašnjih igrača “Pirota”, nekadašnji ljubimac pirotske publike Dušan Filipović koji je dres pirota nosio šest sezona i mladi Nikola Spasov, koji je u sezoni 2015/2016 za “Pirot” igrao Jedinstvenu juniorsku ligu Srbije i odigrao svoje prve seniorske minute i utakmice u 2.MLS.

Zato pozivamo sve simpatizere kluba da u što većem broju dođu u subotu u 19,30 časova i podrže KK”Pirot” do pete pobede u sezoni.


About the AuthorBack to Top ↑